Hulp bij honden

van puppy perikelen tot probleemgedrag

Mijn specialisaties

k

Puppy-Puber-Cursus 3.0

Mijn puppycursus is gebaseerd op jouw toekomstbeeld van je nieuwste aanwinst. Dat betekent maatwerk in de basic skills en de rest vormt zich vanzelf! Socialisatie, puberfase, angstfase, aanleren en onderhouden van sociale vaardigheden, en alles wat je in 2 jaar gaat tegenkomen…

Lees meer…>

g

Bijsturen van gedrag

Veel mild ongewenst gedrag bij je hond is er in gesleten… maar opeens is het irritant! Denk aan: “ZIT! GA ZIT! ZITTEN!!! ZIT! en dan opgeven; zo hard en continu trekken aan de lijn dat je bij de fysio terecht komt… Geloof me: ik maak precies hetzelfde mee en dan is een frisse blik erg fijn!

Lees meer…>

Gedragsbegeleiding

Bestaat het problematische gedrag al langer of is het heftiger, dan is het vaak ook hardnekkiger en meestal niet 1 op zich staand probleem. Dan is het echt noodzakelijk om dieper op de materie in te gaan. Afhankelijk van de aard van het probleem, kan de intake bij mij op locatie, bij jou thuis of een andere specifieke plek plaatsvinden.

¬†Lees meer…>

Interne training

Soms zijn gedragsproblemen te groot of te veel om het allemaal zelf op te lossen. We hebben nu eenmaal een volle agenda en om dan een intensieve training daar in te plannen, is soms een brug te ver. Dan is een tijdelijke interne training bij mij thuis een snellere weg. Dagelijks meerdere trainings-momenten gespitst op de kern van het probleem.

Lees meer…>

in het kort iets Over mij

Een geboren dierenvriend en altijd beestjes om me heen gehad en zelfs mijn vroegste herinneringen gaan veelal over honden en andere dieren. Oorspronkelijk graficus van beroep en ruim 10 jaar een succesvol bureau in vormgeving en webdesign gerund, maar in 2009 definitief de switch gemaakt naar mijn √®chte passie: honden een stem geven. Ik ben de erkende HBO opleiding Kynologisch Gedragstherapie voor Honden gaan volgen aan de Martin Gaus Academie en ben aangesloten bij de NVGH (Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden). Ennnn….. Momenteel wordt er hard gewerkt aan mijn eigen trainingscentrum in Ruinerwold!

Heb je vragen? Stel ze gerust!