Tarieven

met MIJN up-to-date kennis kan ik jou helpen!

Mijn diploma en certificering bij de NVGH (met verplichte bijscholingen elk jaar), geven jou het voordeel dat ik up-to-date ben met de laatste inzichten en trainingsmethoden. Ook heb ik een heel netwerk aan collega’s waar ik mee kan sparren, mocht ik de puzzel niet kunnen oplossen.

Als je mij inhuurt, krijg je mijn inzet voor meer dan 100%. Maar dat verwacht ik ook terug! Ik geef je handvatten om met bepaald gedrag om te gaan, maar je moet het zelf doen!

*GedragsBegeleiding

Ervaar je problemen in het gedrag van je hond, aarzel dan niet mijn hulp in te roepen
(tarieven per 1 mei 2022):

° Telefonisch consult | €75

Werkwijze:

Mocht je enkel wat tips & adviezen willen inwinnen over iets wat u ervaart als licht problematisch, kun je een afspraak inplannen voor een telefonisch consult. Zo’n afspraak duurt maximaal 45 minuten en in dat gesprek gaan we samen dieper in op jouw hulpvraag.Ik zal je zo goed mogelijk van tips & adviezen voorzien, voor zover dat mogelijk is binnen het uur, maar ook ernst van de hulpvraag.

Indien ik inschat dat de hulpvraag te complex is voor een telefonisch consult, zal ik dit uiteraard met u bespreken. Mocht het toch tot een complete intake komen, krijgt u het bedrag van het telefonisch consult uiteraard gecrediteerd op het tarief van de intake.

Let op: bij deze optie ontvangt u geen tips & advies in de mail.

 

° Korte intake | €99

Werkwijze:

Mocht je tegen gedrag van uw hond aanlopen wat u ervaart als licht problematisch, kun je een afspraak inplannen voor een korte intake. Zo’n afspraak duurt maximaal 60 minuten en vindt plaats op mijn omheinde trainingslocatie. In dat gesprek gaan we samen dieper in op jouw hulpvraag. Ik zal je zo goed mogelijk van tips & adviezen voorzien, voor zover dat mogelijk is binnen het uur, maar ook ernst van de hulpvraag (of wat ik zelf constateer tijdens ons gesprek).

Indien ik inschat dat de hulpvraag te complex is voor een kort consult, zal ik dit uiteraard met jou bespreken. Mocht het toch tot een complete intake komen, krijg je het bedrag van de korte intake uiteraard gecrediteerd op het tarief van de intake.

  • Let op: bij deze optie ontvangt u geen tips & advies in de mail.

° Intake bij u thuis of op mijn locatie | excl. verslaglegging – €198 (excl. eventuele reiskosten)

Werkwijze:

  • Na telefonische inventarisatie van de problemen maken we een afspraak bij mij op de trainingslocatie of bij u thuis, als het probleem zich daar specifiek voor doet.
  • Zo’n afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur (soms iets langer – het blijft maatwerk). In dat gesprek gaan we samen in op jouw hulpvraag (-vragen) om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van het hoe en waarom jouw hond het gedrag geeft waar jij (of je omgeving) zo’n last van hebt.
  • In datzelfde gesprek krijg je alle tips & adviezen omtrent het gedrag en het bijsturen er van en indien mogelijk stuur ik je hand-outs om je te ondersteunen.
  • Mocht je behoefte hebben aan meer begeleiding, bespreken we meteen of je met losse lessen wil werken, of dat misschien een strippenkaart een optie is.
  • Na de intake heb je sowieso nog 3 maanden telefonische en/of WhatsApp hulpverlening.
  • Reiskosten worden apart berekend

** Wil je een (officiële*) verslaglegging (*bv voor een dierenarts / specialist / verzekering) dan reken ik daar €150 extra voor (gemiddeld neemt het uitwerken van een verslag tenminste 4 uur in beslag).

Belangrijk om te weten:

Ik verstrek nooit een advies via mail zónder jou en de hond(en) gezien te hebben; dus nooit op basis van enkel jouw verhaal en informatie. Elke situatie is anders en er zijn veel vragen te stellen in elke denkbare situatie. Het gedrag van de hond geeft mij n.l. ook heel veel informatie die niet verteld wordt of verteld kan worden.

PrivéTraining

Loop je vast in je training? Even een frisse blik nodig voor de puntjes op de i? Of heb je les op een hondenschool, maar komt jouw hond niet echt mee (te druk, angstig, onzeker, uitvallen, enz.)? Je wil graag wandelen zonder trekken? Een betere reactie op jouw HIER!!! ?

Enkel na een (korte) intake!

Losse privé-les (45 tot 60 minuten)
€75,- plus reiskosten*
Strippenkaart 5x privé-les || 6 maanden geldig
€355,- plus reiskosten*
Strippenkaart 10x privé-les || 12 maanden geldig
€675,- plus reiskosten*
*Reiskosten zijn alle km die gereden worden vanaf Oosteinde 46 te Ruinerwold – heen en terug
€0,60 /km

tarieven per 1 mei 2022

 

BELANGRIJK: Een gemaakte afspraak dient MINIMAAL 48u van tevoren worden afgebeld, anders wordt deze alsnog in rekening gebracht of van de strippenkaart afgestreept. De ruimte voor privé trainingen is beperkt en gewild, dus ik heb de tijd nodig om een ander de kans te geven te komen trainen. Dat kan niet een paar uur van tevoren.

Ter overpeinzing…

k

Puppy - Puber - lessen

Wat mij anders maakt dan een hondenschool, is dat ik me richt op de mogelijke struikelblokken van later. Ervaringen vanuit mijn gedragsbegeleidiging geven me een goed beeld van wat niet hoort en daar kun jij je voordeel mee doen!

Meer info…>

Thema-lessen

Trekken aan de lijn, opspringen bij bezoek, een beter ‘HIER’ komen, net even de puntjes op de i in de dagelijkse wandeling… Ik kan je helpen met tips & tricks, zodat het omgaan met je hond weer een stuk(je) aangenamer wordt.

Meer info…>

Abonnement?

Abonneer je nu op een brave hond! Ik kan jou ook structureel helpen met de dingen waar je tegen aan loopt. Voor een vaste prijs per maand help ik je waar nodig en je kunt je bundel elk kwartaal bijstellen of opzeggen 🙂

Meer info…>