Momenteel is er een klantenstop!

Mijn agenda is momenteel vol... er kan even niets meer bij.
Zodra ik weer ruimte heb, gaat dit bericht weer van de site!

Tarieven

met MIJN up-to-date kennis kan ik jou helpen!

Mijn diploma en certificering bij de NVGH (met verplichte bijscholingen elk jaar), geven jou het voordeel dat ik up-to-date ben met de laatste inzichten en trainingsmethoden. Ook heb ik een heel netwerk aan collega’s waar ik mee kan sparren, mocht ik de puzzel niet kunnen oplossen.

Als je mij inhuurt, krijg je mijn inzet voor meer dan 100%. Maar dat verwacht ik ook terug! Ik geef je handvatten om met bepaald gedrag om te gaan, maar je moet het zelf doen!

GedragsBegeleiding

Ervaar je problemen in het gedrag van je hond, aarzel dan niet mijn hulp in te roepen. Daarin heb ik verschillende opties:

° Telefonisch of ZOOM consult – €99

Werkwijze:

 • Stuur mij een email (maaike@doorhondenverbonden.nl) met zo uitgebreid mogelijk omschreven wat het probleem is dat je ervaart met je hond.
 • Voorzie deze email ook met je NAW gegevens en een telefoonnummer, zodat ik je kan bellen.
 • Wil je liever zien wie er aan de andere kant zit? Dan zal ik je een uitnodiging sturen voor een gesprek via ZOOM (dat kan via laptop /PC of telefoon).
 • Geef in de mail ook meteen aan welke avonden (of andere tijdstippen) jullie tenminste een uur beschikbaar hebben om te praten; ik bevestig dan via email wanneer ik u ga bellen / een ZOOM meeting zal starten.
 • Mocht uit je verhaal blijken dat een huisbezoek of intake op mijn locatie beter passen bij het probleem, zal ik dit van tevoren aangeven; de keuze blijft uiteraard bij jou. Mocht je binnen 2 weken na ons telefonisch gesprek toch een live gesprek willen aanvragen, wordt het telefonisch consult in mindering gebracht op dat tarief.
 • Heb je filmpjes of kun je filmpjes maken van het probleem gedrag? Dan zal ik je ook meteen mijn mobiele nummer geven, zodat je die via WhatsApp kunt sturen.
 • Je hebt na dit telefonisch consult sowieso nog een maand telefonische en/of WhatsApp hulpverlening.

Telefonische consulten worden vooraf gefactureerd. Er zal geen verslag met tips & adviezen volgen, deze dient u tijdens het gesprek zelf te noteren. Mocht onverhoopt blijken dat een huisbezoek of 1-op1 gesprek toch beter zou zijn, krijgt u de €99 uiteraard in mindering gebracht op dat tarief. 

° Intake op mijn locatie | incl. advies op maat & 1 uur privé training – €289

Werkwijze:

 • De eerste afspraak is de intake: telefonische inventarisatie van de problemen en een afspraak bij mij op de trainingslocatie. Zo’n afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5uur (soms iets langer – het blijft maatwerk). In dat gesprek gaan samen in op jouw hulpvraag (-vragen) om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van het hoe en waarom jouw hond het gedrag geeft waar jij zo’n last van hebt.
 • Ik geef je direct mondeling al de nodige tips & adviezen omtrent het gedrag en het bijsturen er van, maar je ontvangt ook binnen 1 week via mail mijn verslag met alle tips & adviezen uitgewerkt.
 • Het verslag bespreek ik telefonisch na een paar dagen en 2 tot 4 weken na dat verslag (indien gewenst natuurlijk eerder) kom je bij mij voor een privé sessie (dat kan trainen zijn, maar ook een introductie speuren, hersenwerk, detectie of snuffeltuin). Daarvoor reken ik geen extra kosten.
 • Je hebt na die tweede afspraak sowieso nog 3 maanden telefonische en/of WhatsApp hulpverlening.

> Als je denkt dat een heel verslag met alle adviezen e.d. overbodig is, geef ik een korting van €100, omdat ik dan alleen voor mezelf wat hoef te digitaliseren en niet zo veel tijd hoef te stoppen in een goed, uitgebreid leesbaar verslag.

° Huisbezoek* | incl. advies op maat & herhaalbezoek – €349

Werkwijze:

 • De eerste afspraak is de intake: telefonische inventarisatie van de problemen en een afspraak bij jou thuis of op een plaats waar het probleem zich voornamelijk voordoet (praktijk). Zo’n afspraak duurt ongeveer 1 tot 1,5uur (soms iets langer – het blijft maatwerk). In dat gesprek gaan samen in op jouw hulpvraag (-vragen) om zo een goed mogelijk beeld te krijgen van het hoe en waarom jouw hond het gedrag geeft waar jij zo’n last van hebt.
 • Ik geef je direct mondeling al de nodige tips & adviezen omtrent het gedrag en het bijsturen er van, maar je ontvangt ook binnen 1 week via mail mijn verslag met alle tips & adviezen uitgewerkt.
 • Het verslag bespreek ik telefonisch na een paar dagen en 2 tot 4 weken na dat verslag (indien gewenst natuurlijk eerder) kom ik op herhaalbezoek (dat kan dus ook ergens anders zijn, waar je op dat moment hulp bij nodig hebt). Daarvoor reken ik geen extra kosten (tenzij je op meer dan 25km van mijn adres woont).
 • Je hebt na die tweede afspraak sowieso nog 3 maanden telefonische en/of WhatsApp hulpverlening.

*Binnen een straal van 25 kilometer vanaf Oosteinde 46 te Ruinerwold > daarbuiten = plus reiskosten.

> Als je denkt dat een heel verslag met alle adviezen e.d. overbodig is, geef ik een korting van €100, omdat ik dan alleen voor mezelf wat hoef te digitaliseren en niet zo veel tijd hoef te stoppen in een goed, uitgebreid leesbaar verslag.

Belangrijk om te weten:

Ik verstrek nooit een advies via mail zónder jou gesproken en liefst ook de hond(en) gezien te hebben; dus nooit op basis van enkel jouw verhaal en informatie. Elke situatie is anders en er zijn veel vragen te stellen in elke denkbare situatie. Het gedrag van de hond geeft mij n.l. ook heel veel informatie die niet verteld wordt of kan worden.

PrivéTraining

Loop je vast in je training? Even een frisse blik nodig voor de puntjes op de i? Of heb je les op een hondenschool, maar komt jouw hond niet echt mee (te druk, angstig, onzeker, uitvallen, enz.)? Je wil graag wandelen zonder trekken? Een betere reactie op jouw HIER!!! ?

Dan kun je mij altijd bellen voor privé-les (45 tot 60 minuten).

Losse privé-les ‘Puntjes op de i’ (bvb trekken a/d lijn e.d.)
€55,- plus reiskosten*
Losse privé-les bij gedragsproblemen €65,- plus reiskosten*
Strippenkaart 5x privé-les €300,- plus reiskosten*
Strippenkaart 10x privé-les (+ 11e les is gratis)
€600,- plus reiskosten*
*Reiskosten zijn alle km die gereden worden vanaf Oosteinde 46 te Ruinerwold – heen en terug
€0,50 /km

tarieven gelden per 15 januari 2021

 

BELANGRIJK: Een gemaakte afspraak dient MINIMAAL 48u van tevoren worden afgebeld, anders wordt deze alsnog in rekening gebracht of van de strippenkaart afgestreept. De ruimte voor privé trainingen is beperkt en gewild, dus ik heb de tijd nodig om een ander de kans te geven te komen trainen. Dat kan niet een paar uur van tevoren.

Ter overpeinzing…

k

Puppy - Puber - lessen

Wat mij anders maakt dan een hondenschool, is dat ik me richt op de mogelijke struikelblokken van later. Ervaringen vanuit mijn gedragsbegeleidiging geven me een goed beeld van wat niet hoort en daar kun jij je voordeel mee doen!

Meer info…>

Thema-lessen

Trekken aan de lijn, opspringen bij bezoek, een beter ‘HIER’ komen, net even de puntjes op de i in de dagelijkse wandeling… Ik kan je helpen met tips & tricks, zodat het omgaan met je hond weer een stuk(je) aangenamer wordt.

Meer info…>

Abonnement?

Abonneer je nu op een brave hond! Ik kan jou ook structureel helpen met de dingen waar je tegen aan loopt. Voor een vaste prijs per maand help ik je waar nodig en je kunt je bundel elk kwartaal bijstellen of opzeggen 🙂

Meer info…>