Wie laat wie uit?

wandelen zonder trekken

Trekken aan de lijn

Een groot probleem, vaak simpel op te lossen

Trekken aan de lijn is een mega groot probleem bij veel hondeneigenaren. Als Tarzan van pak em beet 10 kilo trekt, is dat nog wel enigszins te houden, maar bij Pluisje van 50 kilo, piep je echt wel even anders!

Wandelen ZONDER trekken?

Trekken zonder WANDELEN!

Trekt jouw hond ook aan de lijn?
Ik kan jou waarschijnlijk wel helpen.
k

Puppy - Puber - lessen

Wat mij anders maakt dan een hondenschool, is dat ik me richt op de mogelijke struikelblokken van later. Ervaringen vanuit mijn gedragsbegeleidiging geven me een goed beeld van wat niet hoort en daar kun jij je voordeel mee doen!

Meer info…>

Thema-lessen

Trekken aan de lijn, opspringen bij bezoek, een beter ‘HIER’ komen, net even de puntjes op de i in de dagelijkse wandeling… Ik kan je helpen met tips & tricks, zodat het omgaan met je hond weer een stuk(je) aangenamer wordt.

Meer info…>

Abonnement?

Abonneer je nu op een brave hond! Ik kan jou ook structureel helpen met de dingen waar je tegen aan loopt. Voor een vaste prijs per maand help ik je waar nodig en je kunt je bundel elk kwartaal bijstellen of opzeggen 🙂

Meer info…>